Potřebujete poradit? Volejte Po-Pá 08:00 - 15:00   +420 773 500 504
Blog

Bublinková folie

Kdo by neznal bublinkovou fólii? Když opomeneme její zázračně uklidňující účinek na lidskou psychiku, i další vlastnosti vás mohou uvádět do příjemného zenu. Jde především o jistotu, s jakou odesíláte každou křehkou zásilku do rukou majitele. Přečtěte si 4 důvody proč se spolehnout na bublinkovou fólii.

Bublinková folie

Univerzální pomocník: 4 důvody, proč se spolehnout na bublinkovou fólii

Kdo by neznal bublinkovou fólii? Když opomeneme její zázračně uklidňující účinek na lidskou psychiku, i další vlastnosti vás mohou uvádět do příjemného zenu. Jde především o jistotu, s jakou odesíláte každou křehkou zásilku do rukou majitele. Přečtěte si 4 důvody proč se spolehnout na bublinkovou fólii.

1. Snadné použití

Při balení do bublinkové fólie pravděpodobně vyvstane pouze 1 otázka. A to, kolikrát je vhodné přepravované zboží obalit v měkkých bublinkách? Univerzální odpověď neexistuje, ale křehčím produktům (sklu nebo keramice) bychom dopřáli dvě i více vrstev. Že zůstane fólie na tom správném místě i ve větším balíčku si pojistíte lepicí páskou. Ale žádná velká věda to není.

2. Univerzální použití

Univerzálnost se bublinkové fólii upřít nedá. Najdete ji ve skladu každého e-shopu, u výrobců, dokonce i ve zdravotnických zařízeních, která část své práce odesílají. Zabalit a ochránit můžete drobné šperky, citlivou elektroniku stejně jako masivní nábytek na míru. 

Fólie se snadno přizpůsobí velikosti produktu i přepravní krabičce. Rozmanitost firem používajících bublinkovou fólii je opravdu široká, ale spotřeba je velká všude. Proto dodáváme role o délce 100 metrů.

3. Možnosti specifického výběru

Na e-shopu ebal.cz si můžete vybrat ze 4 druhů bublinkových fólií:

– klasická průhledná fólie

– černá neprůhledná bublinková fólie

– bublinková fólie s antistatickou úpravou

– fólie s větším průměrem bublinek

Zda zvolíte klasickou průhlednou nebo černou neprůhlednou ochranou fólii záleží především na povaze produktu. Některé mohou být citlivé na světlo nebo se pouze černá barva více hodí k vaší značce. 

Ovšem antistatickou bublinkovou fólii doporučujeme všem výrobcům i prodejcům elektroniky i elektronických komponentů. ESD fólie s bublinkami nevytváří elektrostatický náboj a tak je vhodná právě pro citlivé zboží.

Větší průměr bublinek oceníte u velkých ploch. Jedná se právě o nábytek, obrazy a další kousky, které by malé bublinky nemusely v jedné vrstvě dokonale ochránit.

4. Nepropustí nic, co by mohlo ublížit

Přeprava zboží je někdy plná nástrah – počasí, skladování balíčků u přepravní společnosti a také šetrnost kurýrů nemusí vždy odpovídat obvyklým standardům. Bublinková fólie pokrývá snad všechny zmíněné problémy:

– nepropustí vlhkost, prach ani jiné nečistoty

– pohlcuje vibrace a nárazy

– ochraňuje zboží i přes poškozenou první vrstvu obalu


Potřebujete doplnit zásoby do firmy, skladu nebo dílny? Pak si vyberte ze široké nabídky bublinkových fólií na e-shopu ebal.cz. Fólii vám přivezeme navinutou o délce 50 nebo častěji 100 metrů. Šířku zvolte podle vaší potřeby od 0,5 do 1,2 metru

Pokud máte zájem o větší množství balení či častější objednávky prohlédněte si infostránku pro firmy a kontaktujte ebal.cz. 

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.