Potřebujete poradit? Volejte Po-Pá 08:00 - 15:00   +420 773 500 504
Blog

Lepicí pásky vyřeší každou situaci. Kterou vybrat?

Univerzálnost lepicí pásky, lidově izolepy, je zarážející! Pokud máte chvilku, přemýšlejte nad problémem či situací, kterou nelze vyřešit kusem lepicí pásky. (Samozřejmě jsou situace, na které jsou i ty nejlepší pásky krátké.) Stěhování, práce na zahradě či v domě či jakékoliv balení a expedice objednávek. V takových případech vezmete lepicí pásku do ruky hned několikrát!

Lepicí pásky vyřeší každou situaci. Kterou vybrat?

Lepicí pásky vyřeší každou situaci. Která bude nejlepší? 

Univerzálnost lepicí pásky, lidově izolepy, je zarážející! Pokud máte chvilku, přemýšlejte nad problémem či situací, kterou nelze vyřešit kusem lepicí pásky. (Samozřejmě jsou situace, na které jsou i ty nejlepší pásky krátké.) Stěhování, práce na zahradě či v domě či jakékoliv balení a expedice objednávek. V takových případech vezmete lepicí pásku do ruky hned několikrát!

Berete však tu, která vám v tu chvíli prokáže největší službu?

Lepicí pásky můžete vybírat podle účelu, materiálu nebo lepidla. Abyste se při další objednávce na e-shopu s balicím materiálem ebal.cz zbytečně neomezovali, přečtěte si náš článek a zvolte hned několik pomocníků do vaší kanceláře, dílny, na zahradu nebo do domácnosti.

Lepicí pásky bez potisku

Tyto průhledné lepicí pásky patří mezi nejprodávanější zboží. Téměř všechny e-shopy s nimi zajišťují nejen krabici, ale i jednotlivé kousky v bublinkové fólii nebo jiné “pojistce proti nešetrnému zacházení”. Tyto pásky vynikají svou mechanickou pevností a odolností proti roztržení. Na vysoce účinné lepidlo, které je zároveň zdravotně nezávadné, se můžete spolehnout ať posíláte balíček do vedlejší vesnice nebo na druhý konec světa. 

Vybírejte z různých šířek lepicích průhledných pásek a nebojte se kartonového prodeje – ušetříte a tento typ pásky vždy spotřebujete. 

K čemu se hodí? Jako převaz kartonových krabic při přepravě, spojování papíru, plastových fólií a dalších hladkých materiálů. 

Lepicí pásky s potiskem 

2v1, tak by se daly popsat lepicí pásky s potiskem. Kromě zabalení balíčku totiž hned při prvním pohledu na zásilku předáte důležitou informaci. Je obsah krabice křehký? Nebo nesmí změnit polohu? Pak použijte lepicí pásku FRAGILE. V nabídce najdete také pásku SECURITY TAPE, která při pokusu o odlepení oddělí výstražný text a tak upozorní příjemce, že s obsahem zásilky mohlo být manipulováno.

Páska má nejen informační hodnotu, ale také je pevná a opatřena kvalitním lepidlem. Takže vám k zabalení balíčku bude stačit pouze jedna vrstva.

K čemu se hodí? Pro e-shopy a výrobce odesílající v balících křehké nebo jinak citlivé zboží (k odesílání keramiky, porcelánu, skla, elektroniky…). 

Barevné lepicí pásky

Přejete si udělat ve skladu větší přehled nebo chcete odlišit své balíčky od konkurenčních? Důvodů, proč potřebujete barevnou lepicí pásku, může být několik. Všechny však může vyřešit mnoho barevných variant, které najdete na našem e-shopu. 

Barevné izolepy mají stejné vlastnosti, jako ty průhledné – jsou pevné v tahu a odolné proti roztržení, opatřeny kvalitním a zdravotně nezávadným lepidlem a jejich využití je totožné. S tím rozdílem, že si můžete vybrat žlutou, černou, oranžovou, zelenou a další barvy lepicí pásky a snadno tak na první pohled rozlišit produkty, velikosti, kvalitu nebo jiné důležité faktory ve vašem podnikání.

K čemu se hodí? Jako rozlišovač zboží, při ladění barevných detailů balení zásilek pro zákazníky.

Akrylové lepidlo na průhledných, barevných i lepicích páskách s nápisem je zárukou 100% spojení. Toto nejpoužívanější lepidlo je vhodné i pro dlouhodobé uchování zboží, protože ani po letech nevysychá, nepodléhá UV záření a oxidaci a neodděluje se od podkladové pásky, na kterou bylo naneseno. 


Ekologické lepicí pásky

Velkým tématem je ekologie a udržitelnost nejen v produktech a chování spotřebitelů, ale v každém kroku. Proto pokud se firma snaží snížit svůj dopad na životní prostředí, pak dává smysl využít ekologického balení produktů. Od recyklovaných krabic po ekologické lepicí pásky

Papírová páska je dostatečně pevná a díky lepidlu na bázi syntentického kaučuku bez rozpouštědel i zcela odbouratelná. Na ekologickou papírovou pásku můžete psát, lepit etikety nebo používat firemní razítko s logem. 

K čemu se hodí? K balení balíčků i velkých objednávek ve firmách, které dbají na udržitelnost. 

Maskovací lepicí pásky

Tyto speciální pásky jsou vhodné pro lakýrníky, malíře, do stavebnictví a dalších odvětví, ve kterých musí lepicí páska vydržet teplo i mechanické namáhání. Maskovací pásky u nás najdete ve 2 variantách a mnoha šířích. Ty se liší použitím lepidla, díky kterému se vlastnosti mění.

Krepová lepicí páska hot-melt: odolnost do 60°C, lepidlo ze syntentického kaučuku nepoškodí povrch a pásku lze pohodlně aplikovat při teplotách od 0 do 40°C. 

Krepová lepicí páska solvent: odolnost až do 90°C, vhodné i pro náročné lepení v mrazu. 

K čemu se hodí? Krepová páska hot-melt se hodí k běžnému zakrývání při malbě, krepová páska s lepidlem solvent najde uplatnění v lakýrnické dílně, při vypalování či dalších procesech za vyšších teplot.

Příslušenství pro rychlé odvíjení pásky i pohodlí

Pokud balíte denně mnoho balíčků, vyberte si z naší nabídky i odvíječ lepicích pásek, který vám usnadní práci. Pouhým pohybem ruky odtrhnete pásku a hned můžete začít balit další zásilku. Odřezávací hranu oceníte stejně tak, jako ergonomickou úchytku a brzdu s antireversem. Protože komu se někdy zamotala lepicí páska, ten ví, jak moc to zpomalí rozjetého baliče. Zvlášť v období slev nebo Vánoc.

Služby ebal.cz pro naše klienty

Už teď víte, že rozšíříte svou zásobu lepicích pásek? Pak můžete jít rovnou nakupovat nebo pokud budete potřebovat opravdu hodně obalového materiálu, napište nám a zajistěte si ještě lepší podmínky nákupu. 

 

 

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.